208
208

047
047

110
110

208
208

1/12

PROJECT VALUE $700k

The main focus for this project was to create a larger new kitchen and dining area to replace the existing cramped space. The clients wanted to feel connected to the outside with panoramic views of the pool and landscaping.

We achieved this by designing a glass pavilion style extension with 3m high glass panels. The kitchen layout is designed in such a way that wherever you stand you get views of the outside.

 

The existing 2 storey part of the home was beautifully renovated. All outdoor areas have been re-designed and landscaped with full pool renovation, stone paving, decking and newly laid lawns.

 

The clients love the new extension design with the connection to the outside. “It’s a space we feel we can breathe in.”

 

To view before and after pictures on this project please visit our Facebook page.

WHAT

Glass pavilion style extension

WHERE

Brighton, Melbourne

WHEN

Completed 2016